Voorwaarden en informatieBijkomende kosten en overige informatie/voorwaarden:Energie/Schoonmaak
Energie*-, schoonmaakkosten, toeristenbelasting, internet (gefilt.), gebruik van overdekt zwembad en toeristenbelasting* zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Bedlinnen
Bedlinnen (ook voor kinderledikant) kunt u huren (€7,50 p.p.). U mag het ook zelfmeenemen.

Bedopmaak- en afhaalservice
Indien gewenst, worden de bedden worden opgemaakt en afgehaald. (€3,50 p.p.)

Waarborgsom
De waarborgsom ad.€ 50,- dient u bij aankomst bij de receptie te voldoen. Terugboeking van de waarborgsom( na aftrek van evt. kosten veroorzaakt door schade aan of vermissing van goederen) gebeurt, na controle van de bungalow door het park Hoge Hexel.

Zwembad
Het gebruik van het overdekte zwembad is bij de huur inbegrepen.

PC-gebruik
Indien gewenst € 10,- per week/deelweek.

Parkeren
U mag maximaal 1 auto bij de bungalow parkeren. Eventuele meerdere auto´s dienen op de parkeerplaats bij de ingang van het park te worden geplaatst.

Recreatieprogramma
In de mei-, herfst- en zomervakantie wordt er voor jong en oud een recreateprogramma verzorgd. Een greep uit de activiteiten van het afgelopen jaar: voorleesuurtje, knutselen, voetbaltoernooi, tafeltennistoernooi, damtoernooi, waterpolo, dammen en jeugdavond 15+.(een indruk van het programma? zie Video)

Aankomst en vertrek
Aankomst en vertrek op vrijdag of maandag. (Er is overleg mogelijk over de wisseldag en tijden) Aankomst tussen 15.00 en 17.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

Betalingsvoorwaarden
U krijgt na het invullen van het reserveringsformulier de bevestiging/factuur. De aanbetaling dient binnen vijf dagen te worden voldaan, tenzij anders is aangegeven op de factuur. De aanbetaling bedraagt 25% van de totale kosten. Het resterende bedrag dient uiterlijk zes weken voor de aankomstdatum te worden voldaan. Bij boekingen binnen zes weken voor aankomstdatum, dient het bedrag in één keer te worden voldaan. Dit geldt ook voor bedragen onder de € 275,- Bij het niet op tijd betalen heeft de eigenaar het recht om de reservering ongedaan te maken.

Annuleringsvoorwaarden
Bij een annulering zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze bedragen, bij annuleringen voor 42 dagen voor aankomstdatum, 25% van de totale kosten. Bij annuleringen binnen 42 dagen voor aankomstdatum zijn de totale kosten verschuldigd. Wij bieden geen annuleringsverzekering aan. Indien u dit wel wenst adviseren wij u contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij of bank.

Adres bungalowpark
Bruinehoopsweg 6-74, 7645BJ Hoge Hexel, Overijssel, Nederland<

Huisdieren
Na overleg. Extra schoonmaakkosten 25 euro.

Roken
Indien u wilt roken, verzoeken wij u dit buiten de bungalow te doen. Indien er toch een rooklucht binnen wordt geconstateerd, dan wordt uw borg ingehouden als extra schoonmaakkosten.

Aansprakelijkheid
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen of voor ongeval of verwondingen van personen, tijdens of ten gevolge van verblijf in de bungalow en/of op het bungalowpark. Tevens kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het onklaar of eventueel buiten werking raken van technische installaties of het uitvallen van voorzieningen/faciliteiten in de bungalow en/of op het park. Er mag geen tent geplaatst worden bij de bungalow.

Hoe gaan wij met uw gegevens om (privacy wetgeving)
Uw persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor het boeken van de bungalow (registratie, legitimatie, correspondentie en facturatie). Uw naam en adres worden minimaal 7 jaar bewaard om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen (o.a. belastingdienst). De gegevens worden alleen doorgegeven aan het Bungalowpark Hoge Hexel. Het kenteken van uw auto (voor openen slagboom), leeftijd en E-mailadres worden door ons, ca. 6 maanden na uw vertrek, gewist. Uw gegevens worden niet op onze website bewaard maar op onze lokale pc, die voorzien is van antivirussoftware en wachtwoord. Als u boekt stemt u in met de verwerking van uw gegevens.

* energieverbruik van meer dan 50 kWh per overnachting zien wij als buitenproportioneel energieverbruik. Kosten: € 0,23 per kWh; voor meer dan 8 personen wordt een toeslag gerekend. E-mail: info@hhexel-huisje74.nl