Voorwaarden en informatieCorona informatieVolg de basisregels van de overheid op:

- Laat u testen als u verkoudsheidsklachten hebt. Bel 0800-1202
- Schud geen handen.
- Houd 1,5 meter afstand van elkaar, als u niet tot 1 huishouden behoort.
- Vermijd drukte.
- Was vaak uw handen.
- Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

Op het Bungalowpark gelden de volgende regels:

U kunt het verblijf reserveren voor een onbeperkt aantal personen (conform landelijke richtlijnen).

Kom niet naar het park en blijf thuis indien:
- u in isolatie bent, omdat u het coronavirus hebt en dit de afgelopen 7 dagen is vastgesteld(in een lab).
- u in isolatie bent, omdat u in direct contact geweest bent met iemand die het coronavirus heeft.
- u de afgelopen 24 uur de volgende verkoudheidsklachten had:loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest en/of verhoging en/of plotseling verlies van smaak en/of reuk.
- u naast bovengenoemde klachten ook koorts van 38 graden Celsius of hoger en/of benauwdheid heeft. In dit geval blijft het hele gezin/huishouden thuis.

Aankomst
De sleutels zullen van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van de zaterdag, niet eerder afgegeven worden dan vanaf 15.00 uur.

Receptie
-Kom met 1 persoon tegelijk.
-Gelieve het bedrag voor het bedlinnen( indien u dit huurt) uiterlijk 48 uur voor aankomst per bankoverschrijving te voldoen.
-Als de receptie gesloten is, vindt u instructies op de deur.

Terrein
De buiten-speeltoestellen zijn toegankelijk, maar wees verstandig. Als het te druk wordt, zoek dan een ander plekje om met uw kinderen te spelen.

Horeca
-Het restaurant is open. Ook voor afhaal, snackbar meeneemmenu's, broodjesservice etc. Terras is open.

Dagbezoek/visite
Dagbezoek of visite is toegestaan.

Zwembad/speelkelder
-Voor de speelkelder gelden de landelijke maatregelen.
-Zwembad is open voor vakantiegasten in tijdsblokken. Aanmelden is verplicht. Dit kan ter plaatse of via 0546-579865
-De recreatievijver is open.
- Sportvelden zijn open.


Bijkomende kosten en overige informatie:Tijdelijke woonruimte
Onze bungalow is ook te huur voor tijdelijke woonruimte in verband met bijvoorbeeld een verhuizing en/of verbouwing. Voor prijsopgave en voorwaarden kunt u contact opnemen via: info@hhexel-huisje74.nl

Energie/Schoonmaak/WiFi/Toeristenbelasting/Zwembad
Energie*-, schoonmaakkosten, toeristenbelasting*, internet (gefilt.), gebruik zwembad zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Bedlinnen
Bedlinnen (ook voor kinderledikant) kunt u huren (€8,00 p.p.). U mag het ook zelf meenemen.

Waarborgsom
De borgsom bedraagt ad.€ 50,- Terugboeking gebeurt na controle binnen 14 dagen na uw vertrek.

Parkeren/tent
U mag maximaal 1 auto bij de bungalow parkeren. Eventuele meerdere auto´s dienen op de parkeerplaats bij de ingang van het park te worden geplaatst. Er mag geen tent geplaatst worden bij de bungalow.

Recreatieprogramma
In de mei-, herfst-(16-22 oktober) en zomervakantie(24 juli-27 augustus) wordt er voor jong en oud een recreateprogramma verzorgd. Een greep uit de activiteiten: Bingo, knutselen, 6-kamp, Bootcamp, creatieve damesavond en een speciaal jongerenprogramma met Chilz activiteiten.

Aankomst en vertrek
Aankomst en vertrek op vrijdag of maandag. (Er is overleg mogelijk over de wisseldag en tijden) Aankomst na 15.00 en vertrek voor 10.00 uur.

Betalingsvoorwaarden
U krijgt na het invullen van het reserveringsformulier de bevestiging/factuur. De aanbetaling dient binnen vier dagen te worden voldaan, tenzij anders is aangegeven op de factuur. De aanbetaling bedraagt 25% van de totale kosten. Het resterende bedrag dient uiterlijk zes weken voor de aankomstdatum te worden voldaan. Bij boekingen binnen zes weken voor aankomstdatum, dient het bedrag in één keer te worden voldaan. Dit geldt ook voor bedragen onder de € 275,- Bij het niet op tijd betalen heeft de eigenaar het recht om de reservering ongedaan te maken.

Annuleringsvoorwaarden
Bij een annulering zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze bedragen, bij annuleringen tot en met 42 dagen voor aankomstdatum, 25% van de huurprijs. Bij annuleringen binnen 42 dagen voor aankomstdatum zijn de totale kosten, verminderd met het bedrag van de borg €50,- verschuldigd. Wij bieden geen annuleringsverzekering aan. Indien u dit wel wenst adviseren wij u contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij of bank.

Adres bungalowpark
Bruinehoopsweg 6-74, 7645BJ Hoge Hexel, Overijssel, Nederland

Huisdieren
Na overleg. Minimale extra schoonmaakkosten € 25,-

Roken
Indien u wilt roken, verzoeken wij u dit buiten de bungalow te doen. Indien er toch een rooklucht binnen wordt geconstateerd, dan wordt uw borg ingehouden als extra schoonmaakkosten.

Aansprakelijkheid
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen of voor ongeval of verwondingen van personen, tijdens of ten gevolge van verblijf in de bungalow en/of op het bungalowpark. Tevens kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het onklaar of eventueel buiten werking raken van technische installaties en/of het uitvallen van voorzieningen/faciliteiten in de bungalow en/of op het park. Ook aanvaarden wij geen aansprakelijkheid als u de bungalow moet verlaten ten gevolge van overheidsmaatregelen. Er zal geen restitutie plaatsvinden van de huurprijs.

Hoe gaan wij met uw gegevens om (privacy wetgeving)
Uw persoonsgegevens zijn noodzakelijk voor het boeken van de bungalow (registratie, legitimatie, correspondentie en facturatie). Uw naam en adres worden minimaal 7 jaar bewaard om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen (o.a. belastingdienst). De gegevens worden alleen doorgegeven aan het Bungalowpark Hoge Hexel. Het kenteken van uw auto (voor openen slagboom), leeftijd en E-mailadres worden door ons, ca. 6 maanden na uw vertrek, gewist. Uw gegevens worden niet op onze website bewaard maar op onze lokale pc, die voorzien is van antivirussoftware en wachtwoord. Als u boekt stemt u in met de verwerking van uw gegevens.

* energieverbruik van meer dan 50 kWh per overnachting zien wij als buitenproportioneel energieverbruik. Kosten: € 0,22 per kWh; voor meer dan 8 personen wordt een toeslag gerekend. E-mail: info@hhexel-huisje74.nl